Mbretëresha ndryshoi testamentin në gusht, çfarë ndodhi me Harry?

Publikuar më: 9/9/2022, ora 18:56
160338188 fc9490d8 c751 4893 84a7 d90dcb376dd4

Mbretëresha ndryshoi testamentin në gusht, çfarë ndodhi me Harry?

Publikuar më: 9/9/2022, ora 18:56

Mediat britanike raportojnë se Mbretëresha Elizabeth e ndryshoi testamentin e saj në muajin gusht, duke i hequr princit Harry çfarëdo lloj benefiti.

Përveç djalit të dytë të Charles dhe Dianës, jashtë testamentit u lanë dhe fëmijët e tij Archie e Lilibet, kjo e fundit u quajt kështu pikërisht për nder të sovranës.

Sipas asaj që vlerëson Forbes, monarkia britanike së bashku ka një vlerë prej 88 miliardë dollarësh ndërsa Madhëria e saj posedonte personalisht 447 milionë që do të duhet t’i kalojnë familjarëve.