Mbreti me universitet dhe Princi me master, njihuni me trashëgimtarët e fronit më të famshëm në botë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 14:48

Mbreti me universitet dhe Princi me master, njihuni me trashëgimtarët e fronit më të famshëm në botë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 14:48

Charles III është tashmë Mbreti i ri i Anglisë, pas vdekjes së nënës së tij, Mbretëreshës Elizabeth II. Ajo u bë e gjashta grua që merrte fronin britanik, duke e mbajtur për më shumë se 70 vite.

Menjëherë pas vdekjes së saj, Charles, si djali më i madh, u shpall Mbret, ndërsa djali i tij, William, u bë automatikisht trashëgimtari i parë i fronit.

Shfletoni galerinë për të njohur trashëgimtarët e fronit më të famshëm në botë?