Ferrari ndryshon pamje për garën e shtëpisë

Publikuar më: 10/9/2022, ora 19:18

Ferrari ndryshon pamje për garën e shtëpisë

Publikuar më: 10/9/2022, ora 19:18

Për garën e shtëpisë, në Monza të Italisë, Ferrari ka ndryshuar pamjen e jashtme të njëvendëshes.

Këtë fundjavë, makina e kuqe u pa dhe me “njolla” të verdha, ashtu siç ishin të verdha edhe tutat e kaskat e pilotëve Charles Leclerc dhe Carlos Sainz.

E verdha është pjesë e historisë së lavdishme të Ferrarit. Që nga debutimi i markës në vitin 1929, Enzo Ferrari zgjodhi të verdhën për sfondin e stemës së makinave.