Pas reshjeve të shiut, uji vërshon në Pedonalen e Shkodrës

Publikuar më: 10/9/2022, ora 12:22

Pas reshjeve të shiut, uji vërshon në Pedonalen e Shkodrës

Publikuar më: 10/9/2022, ora 12:22

Reshjet e dendura të shiut që kanë rënë një natë më parë në të gjithë rrethin e Shkodrës nuk kanë kursyer as qendrën e qytetit dhe një ndër vendet më te frekuentuara nga vendasit dhe turistët. Pedonalja e qytetit është shndërruar në “pishinë” pasi uji e ka përmbytur plotësisht zonën.