Sulmi kibernetik, bllokohet puna në Portin e Vlorës

Publikuar më: 10/9/2022, ora 12:32

Sulmi kibernetik, bllokohet puna në Portin e Vlorës

Publikuar më: 10/9/2022, ora 12:32

Porti i Vlorës bllokon punën, si pasojë e sulmit kibernetik të Iranit këtë mëngjes. 

Dhjetëra udhëtarë janë të bllokuar në port, pasi sistemi nuk funksionon.

Në rast të mos funksionimit të sistemit, të gjithë udhëtarët duhet të kthehen.

Që prej mbrëmjes së djeshme sistemi i përpunimit të të dhënave në Kakavijë dhe Kapshticë në palën shqiptare është bllokuar për shkak të sulmit kibernetik.