Plazhi “pasqyrë” që po tërheq mijëra turistë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 14:02

Plazhi “pasqyrë” që po tërheq mijëra turistë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 14:02

Një plazh në Japoni është bërë shumë i kërkuar nga turistët, për shkak të “efektit pasqyrë” që të jep mundësi të bësh foto spektakolare në Instagram.

Plazhi Chichibugahama, pranë qytetit Mitoyo, është bërë tag mbi 175 000 herë në rrjetin social dhe në vitin 2019 ka pasur rreth 460 000 vizitorë.

Sipas turistëve, “efekti pasqyrë” i këtij plazhi është perfekt në perëndimin e diellit dhe kur nuk fryn erë.