Ulje për të gjithë artikujt shkollorë tek Toptani Shopping Center

Publikuar më: 12/9/2022, ora 12:03

Ulje për të gjithë artikujt shkollorë tek Toptani Shopping Center

Publikuar më: 12/9/2022, ora 12:03

Nëse rikthimi i shkollës po ju rezulton më i shtrenjtë këtë shtator… kaloni nga “Toptani Shopping Center”. Në morinë e dyqaneve dedikuar të vegjëlve në qendrën tregtare 60 mijë metra katrorë në qendër të Tiranës gjen veshje, çanta e mjetet shkollore që kërkohen në fillim të vitit shkollor… me gjysmën e çmimit.

Dhje ko është vetëm dhurata e parë në këtë fillim-vit mësimor. Në fundjavën dedikuar atyre, fëmijët u argëtuan duke luajtur e marrë dhurata nga “Toptani Shopping Center”.

Për prindërit që tashmë rishikojnë buxhetet për të paguar për ushqimin, karburantet, furnizimi me mjete shkollore me 50 për qind ulje ishte një lajm më shumë se i mirë.

“Toptani Shopping Center”  e ka kthyer tashmë në traditë argëtimin dhe përmbushjen e dëshirave e të vegjëlve duke organizuar aktivitet e ofruar ulje të ndjeshme te dyqanet në 8 katet shërbim të qendrës tregtare.