Nëse ka këto 9 cilësi mos e lini partnerin t’ju ikë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 08:29

Nëse ka këto 9 cilësi mos e lini partnerin t’ju ikë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 08:29

Fatkeqësisht, dashuria nuk është një shkencë ekzakte dhe është e vështirë të gjesh një përgjigje të vetme që i përshtatet të gjithëve dhe në të gjitha situatat.

Megjithatë, shkencëtarët kanë shpenzuar dekada duke u përpjekur të kuptojnë pse ne biem në dashuri me një person më shumë se me një tjetër.

Dhe ndërsa jo të gjitha “sekretet e zemrës” janë zbuluar, studiuesit tregojnë se ka disa karakteristika që duhet t’i kërkojmë te një partner i mundshëm në mënyrë që lidhja të jetë e suksesshme.

Ja pra 9 cilësitë që karakterizojnë partnerin perfekt, sipas shkencës.