Boban e Mavraj në Arenën Kombëtare për projektin e FSHF-së

Publikuar më: 14/9/2022, ora 20:17

Boban e Mavraj në Arenën Kombëtare për projektin e FSHF-së

Publikuar më: 14/9/2022, ora 20:17

“Uniforma Ime” është projekti i ri i Federatës Shqiptare të Futbollit për të cilin është mbajtur edhe një event në stadiumin Arena Kombëtare, ku të pranishëm ka qenë edhe Zvonimir Boban, ish-ylli i Milanit dhe Kombëtares, por edhe ish-futbollisti i Kombëtares, Mërgim Mavraj.

Sipas FSHF, ky projekt synon të rrisë dhe masivizojë futbollin e moshave në të gjithë territorin e vendit.

15 mijë fëmijë të regjistruar në aktivitetin zyrtar të FSHF pritet të përfitojnë nga ky projekt.