Dalin në treg salsiçet e frymëzuara nga gishtat e Mbretit Charles III

Publikuar më: 14/9/2022, ora 12:17

Dalin në treg salsiçet e frymëzuara nga gishtat e Mbretit Charles III

Publikuar më: 14/9/2022, ora 12:17

Një kasap në Zelandën e Re ka marrë frymëzim nga gishtat e fryra të duarve të Mbretit Charles III për të krijuar ato që i ka quajtur “Gishtat-salsiçe të Mbretit Charles”.

Ai përdori mediat sociale për të reklamuar produktin e ri që mund të blihet në Okland dhe menjëherë postimet e tij janë bërë virale.

Fryrja e gishtave të duarve vjen për shkak të moshës, por mund të fshehë edhe probleme të tjera shëndetësore.