Caktohen drejtuesit e rinj të degëve të Partisë së Lirisë në Tiranë

Publikuar më: 15/9/2022, ora 21:14
ilir meta partia e lirise 1280x720

Caktohen drejtuesit e rinj të degëve të Partisë së Lirisë në Tiranë

Publikuar më: 15/9/2022, ora 21:14

Partia e Lirisë bërë publik emrat e drejtuesve të deleguar të partisë në 11 njësitë bashkiake në kryeqytet.

Gjatë një takimi me strukturat e PL në Tiranë, Ilir Meta tha se drejtuesit e rinj do të jenë përgjegjës për organizimin e partisë në të gjitha njësitë bashkiake si dhe për organizimin e protestave.

Drejtuesit e PL në Tiranë

Njësia 1: Endrit Braimllari

Njësia 2: Erisa Xhixho

Njësia 3: Brisida Shehaj

Njësia 4: Elona Guri

Njësia 5: Ilir Meta

Njësia 6: Floida Kërpaçi

Njësia 7: Monika Kryemadhi

Njësia 8: Klevi Pojana

Njësia 9: Tedi Blushi

Njësia 10: Kejdi Mehmetaj

Njësia 11: Endrit Braimllari