Kievi: Rusët tërheqin trupat nga rajoni Zaporizhzhia

Publikuar më: 15/9/2022, ora 11:39
trupat 1280x720

Kievi: Rusët tërheqin trupat nga rajoni Zaporizhzhia

Publikuar më: 15/9/2022, ora 11:39

“Pushtuesit rusë kanë tërhequr trupat dhe pajisjet nga shumë fshatra dhe qytete afër vijës së kontaktit në rajonin e Zaporizhzhia.”

Këtë e ka bërë të ditur deputeti i Këshillit Rajonal, ukrainasi Sergiy Lyshenko.

“Në Dniprorudny ka mbetur vetëm forcat policore që bashkëpunojnë me rusët. Ushtarët dhe pajisjet janë transferuar në Vasylivka në Ukrainën juglindore”, tha ai.