Pas Zonda dhe Huayra, Pagani zbulon “xhevahirin” e tretë

Publikuar më: 17/9/2022, ora 10:45

Pas Zonda dhe Huayra, Pagani zbulon “xhevahirin” e tretë

Publikuar më: 17/9/2022, ora 10:45

Horacio Pagani ka zbuluar krijesën e tij të tretë, pas makinave Zonda dhe Huayra. Pagani Utopia është supermakina e radhës, me një motor V12, kambio manuale dhe 7 marshe.

Kjo makinë është rezultat i një pune 6-vjeçare, që ka sjellë një prodhim të mrekullueshëm nga ana stilistike dhe të përmirësuar nga ajo aerodinamike.

Për ata miliarderë që duan ta blejnë, çmimi është mbi 2 milionë euro.