Shkëputet energjia, ndërpritet ndeshja Erzeni-Laçi

Publikuar më: 17/9/2022, ora 19:27

Shkëputet energjia, ndërpritet ndeshja Erzeni-Laçi

Publikuar më: 17/9/2022, ora 19:27

Shkëputja e energjisë elektrike ka sjellë ndërprerjen e ndeshjes mes Erzenit dhe Laçit, duke rikthyer edhe njëherë skena që i kishim harruar prej vitesh.

Ndeshja që luhet në “Niko Dovana” të Durrësit, u ndërpre në pjesën e dytë dhe lojtarët dolën nga fusha e lojës për disa minuta.