“Telenovela” gjyqësore Depp-Heard do të bëhet film

Publikuar më: 18/9/2022, ora 12:07
depp heard 1 1 1280x720

“Telenovela” gjyqësore Depp-Heard do të bëhet film

Publikuar më: 18/9/2022, ora 12:07

Gjyqi mes Johnny Depp dhe Amber Heard do të bëhet film.

“Beteja” në sallat e gjyqit mes dy aktorëve të famshëm, që tërhoqi vëmendjen e mediave botërore dhe që u mbyll me Depp që mori 10 milionë $ dëmshpërblim për shpifjet e ish-partneres së tij, do të risillet në filmin “Hot Take: The Depp/Heard Trail”.

Filmi do të shfaqet në 30 shtator, në platformën e Fox. Me regji të Sara Lohman dhe Guy Nicolucci, në të do të interpretojnë Mark Hapka dhe Megan Davis.