Bashkëshorti lë pas sëmundjen, Ivanka e shoqëron në Florida

Publikuar më: 19/9/2022, ora 10:57

Bashkëshorti lë pas sëmundjen, Ivanka e shoqëron në Florida

Publikuar më: 19/9/2022, ora 10:57

Ivanka Trump dhe Jared Kushner janë rishfaqur në publik, pasi 41-vjeçari kreu një operacion në tiroide pas ekzaminimit të kancerit.

Nën shoqërinë edhe të fëmijëve të tyre, Ivanka Trump, tashmë në moshën 40-vjeçare, dukej mahnitëse teksa u shfaq me bikini të kuqe.

Në fillim të shtatorit, Jared, ish-këshilltar i Trump, në atë kohë President i Amerikës, u pa me një fashë në qafë, ndërsa shëtiste me një varkë me familjen në Miami.