I fajësuar për falsifikim dokumentesh, Kushtetuesja nis shqyrtimin e kërkesës së Dacit

Publikuar më: 20/9/2022, ora 10:14
luan Daci 1024x577 1

I fajësuar për falsifikim dokumentesh, Kushtetuesja nis shqyrtimin e kërkesës së Dacit

Publikuar më: 20/9/2022, ora 10:14

Gjykata Kushtetuese nis shqyrtimin e kërkesës së Luan Dacit, ish-anëtarit të KPA-së, të fajësuar nga drejtësia për “falsifikim të dokumenteve”.

Daci kërkon shfuqizimin e tri vendimeve ndaj tij, si të papajtueshëm me Kushtetutën dhe kthimin e  çështjes për rigjykim në shkallën e parë të Gjykatës së Posaçme.

Në seancë nuk janë paraqitur përfaqësues të SPAK.