10 futbollistë të mëdhenj që dështuan si trajnerë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 22:55

10 futbollistë të mëdhenj që dështuan si trajnerë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 22:55

Të jesh futbollist i madh, nuk të garanton që të bëhesh edhe trajner i suksesshëm. Historia e futbollit e ka vërtetuar dhjetëra herë diçka të tillë dhe në fotogalerinë e mësipërme do ju kujtojmë 10 yje që kanë dështuar në pankinë.