“Promovon imoralitetin”, talibanët duan të ndalojnë TikTok-un

Publikuar më: 21/9/2022, ora 20:51
tiktok

“Promovon imoralitetin”, talibanët duan të ndalojnë TikTok-un

Publikuar më: 21/9/2022, ora 20:51

Talibanët kanë bërë të ditur se duan të ndalojnë TikTok-un për shkak se, sipas tyre, promovon imoralitetin.

Ministria e Telekomunikacionit në Afganistan tha se aplikacioni popullor, ashtu si videoloja PUBG, do të ndalohen së shpejti për përdoruesit afganë.

“TikTok-u shpërndan video me përmbajtje imorale dhe joislamike në një vend islamik dhe ne duhet ta bllokojmë për hir të rinisë sonë”, tha një zyrtar taliban për “Daily Mail”.

“Po i shkatërrojnë të rinjtë tanë me përmbajtjen perëndimore, që është kundër nesh”, shtoi zyrtari.