“Futbolli nuk më pëlqen, e konsideroj thjesht punë”, futbollistët që urrejnë profesionin e tyre

Publikuar më: 22/9/2022, ora 20:09

“Futbolli nuk më pëlqen, e konsideroj thjesht punë”, futbollistët që urrejnë profesionin e tyre

Publikuar më: 22/9/2022, ora 20:09

Të bëhesh futbollist profesionist është një nga ëndrrat më të mëdha gjatë fëmijërisë. Pak herë kjo ëndërr realizohet dhe në shumicën e rasteve, talentet “ngelin rrugës”.

Por, mes atyre që ia dalin të bëhen lojtarë profesionistë, ka nga ata që e urrejnë futbollin.

A2 CNN ju zbulon disa prej futbollistëve të famshëm që e kanë pranuar publikisht që futbollin e kanë punë dhe nuk i pëlqen fare që ta ndjekin në kohën e lirë.