Shqipëria dhe Kroacia, drejt marrëveshjes për njohjen e sigurimeve shoqërore

Publikuar më: 22/9/2022, ora 14:09
Shqiperia dhe Kroacia drejt marreveshjes per njohjen e sigurimeve shoqerore 1280x720

Shqipëria dhe Kroacia, drejt marrëveshjes për njohjen e sigurimeve shoqërore

Publikuar më: 22/9/2022, ora 14:09

Kryeministri Edi Rama tha se Shqipëria dhe Kroacia përfunduan raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore.

“Pas përfundimit të procesit teknik do të ndiqen të gjitha procedurat për ratifikimin e kësaj marrëveshjeje. Rreth 3 mijë shqiptarë që punojnë në këtë vend do të përfitojnë nga njohja e viteve të punës”, shkroi Rama në Facebook.

🔴 LAJM I MIRË🇦🇱🤝🇭🇷Shqipëria dhe Kroacia përfunduan raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve…

Posted by Edi Rama on Thursday, September 22, 2022