Parajsa në Tokë, 10 mrekullitë e natyrës ku mbizotëron ngjyra blu

Publikuar më: 23/9/2022, ora 10:37

Parajsa në Tokë, 10 mrekullitë e natyrës ku mbizotëron ngjyra blu

Publikuar më: 23/9/2022, ora 10:37

Aty ku deti dhe natyra ofrojnë bukurinë absolute, ku vera zgjat për shumë muaj, madje nuk mbaron kurrë. Disa janë në anën tjetër të botës, të tjera të vendosura në Europë, madje edhe në Ballkan.