Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 89%
  • Mungesa e kohës 0%
  • Mungesë motivimi 11%
  • Lodhja fizike 0%

Zbulohen 5 ndryshimet e mëdha që po përgatit "Whatsapp"-i

Nga A2 CNN
3 Tetor 2022, 14:45 | Teknologji
Zbulohen 5 ndryshimet e mëdha që po përgatit

Drejtuesit e WhatsApp janë duke punuar për të sjellë 5 ndryshime të rëndësishme në aplikacion dhe këto tashmë janë në fazë testimi.

Aplikacioni ka nisur testimet e ndryshimeve të rëndësishme në versionin e tij Beta dhe ato mund të aktivizohen në një periudhë jo të largët.

WhatsApp do të sjellë disa ndryshime, të cilat do ta bëjnë shumë më të lehtë përdorimin e këtij aplikacioni në përditshmërinë tuaj.

Kështu:

1-Një nga ndryshimet kryesore është mundësia për të krijuar një link thirrjeje. Nëpërmjet linkut mund t’i bashkoheni thirrjes në çdo kohë.

2. Mundësia për të mos u dukur kur jeni online

3. Një veçori e cila të lejon të krijosh dhe të shpërndash “polle” në grupet e komunikimit

4. Edhe kamera e vetë WhatApp do të ndryshojë në mënyrën sesi i filmon videot

5. Nëse keni përzgjedhur opsionin e mesazheve që zhduken, WhatsApp do të sjellë mundësinë për t’i ruajtur një pjesë të tyre

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli