Tetori i librit, një muaj me takime letrare dhe në shërbim të bibliotekave në rrethe

Publikuar më: 4/10/2022, ora 16:03

Tetori i librit, një muaj me takime letrare dhe në shërbim të bibliotekave në rrethe

Publikuar më: 4/10/2022, ora 16:03

Prej një dekade, tetori i dedikohet librit dhe leximit. Këtë vit, nën sloganin libri afron botën, autorët do të takojnë lexuesin në takimet letrare.

Ka nisur si një ceremoni e mbajtur në derën ikonike të Bibliotekës Kombëtare, “Tetori i librit dhe i leximit” që premton nga sot shumë takime letrare me ata që shkruajnë, publikojnë, përkthejnë dhe lexojnë.

Dita e parë nisi me prezantimin e letërsisë gjermane duke qenë se kjo javë i dedikohet kulturës gjermane, si dhe në mbrëmje me autorin grek Janis Kalpuzos.