“Tirana Gate 2022”, kryeqyteti pret 50 letrarë nga Ballkani në emër të librit

Publikuar më: 4/10/2022, ora 17:14

“Tirana Gate 2022”, kryeqyteti pret 50 letrarë nga Ballkani në emër të librit

Publikuar më: 4/10/2022, ora 17:14

Këtë tetor libri nis edhe Festivali Letrar Ndërkombëtar i të Rinjve “Tirana Gate”, ku më shumë se 50 letrarë të huaj e shqiptarë bëhen bashkë për të lexuar dhe diskutuar mbi letërsinë që bëhet sot.

Këtë vit, edicioni i dedikohet letërsisë që po lëvrohet në Ballkan dhe më të mirët do të mbërrijnë në Tiranë në datat 5, 6 dhe 7 tetor.