22 vite pa i prerë, njihuni me gruan me thonjtë më të gjatë në botë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 14:35

22 vite pa i prerë, njihuni me gruan me thonjtë më të gjatë në botë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 14:35

Diana Armstrong ka 22 vite që nuk i pret thonjtë dhe aktualisht mban rekordin për thonjtë më të gjatë në botë.

Në total, thonjtë e saj arrijnë një gjatësi prej 12 metrash dhe i duhen 15-20 shishe manikyr për t’i lyer.

64-vjeçarja amerikane hyri në Librin e Rekordeve Guinness në muajin gusht, por kjo ndoshta është gjëja e vetme pozitive e thonjve super të gjatë, pasi, siç tregon vetë Diana, e ka të vështirë të vishet, të hapë ushqimet apo edhe të përdorë tualetin.

Gruaja e moshuar i ka prerë për herë të fundit thonjtë në vitin 1997.