Natyra në gjithë shpërthimin e saj, fotot fituese të konkursit të motit

Publikuar më: 7/10/2022, ora 09:45

Natyra në gjithë shpërthimin e saj, fotot fituese të konkursit të motit

Publikuar më: 7/10/2022, ora 09:45

Në fotogalerinë e mësipërme mund të shihni fituesit dhe fotot finaliste të konkursit të përvitshëm “Weather Photographer of the Year”, i cili sjell imazhet e natyrës në të gjithë mrekullitë e saj.

Në këtë konkurs, u prezantuan foto nga 119 vende të botës, mes të cilave ishin përjetëzuar stuhi të fuqishme dhe deri në ujëvara të ngrira.