Madhështia e jetës së egër në Afrikë

Publikuar më: 10/10/2022, ora 17:34

Madhështia e jetës së egër në Afrikë

Publikuar më: 10/10/2022, ora 17:34

Fotografi britanik James Lewin ka arritur të realizojë një set fotografik të jashtëzakonshëm bardhezi të jetës së egër në Afrikë. Edhe pse i janë dashur orë të tëra pritje dhe një udhëtim nga Kenia në Tanzani, ai ka arritur të fotografojë kafshët nga luanët te hienat.