Nga ura e zhytur në mjegull në shkretëtirën magjike të Iranit, zgjidhet panorama më e mirë për vitin 2022

Publikuar më: 11/10/2022, ora 09:54

Nga ura e zhytur në mjegull në shkretëtirën magjike të Iranit, zgjidhet panorama më e mirë për vitin 2022

Publikuar më: 11/10/2022, ora 09:54

Më shumë se 4000 aplikime nga 1000 fotografë profesionistë dhe amatorë nga vende të ndryshme të botës, u bënë pjesë e konkursit për fotografinë më të mirë panoramike, “Pano Awards 2022”. 

Ura Golden Gate e zhytur në mjegull, panorama përrallore e shkretëtirës në Iran, si dhe një peizazh mahnitës i qytetit të Tokios janë ndër fotografitë që morën edhe vlerësimet kryesore në  garë. 

Fotografi kinez Jinyi He u shpall fituesi kryesor me një set fotografish të qytetit Xinjiang në Kinë.