Imazhe të pabesueshme, fotografitë më të mira nga bota e egër

Publikuar më: 12/10/2022, ora 12:01

Imazhe të pabesueshme, fotografitë më të mira nga bota e egër

Publikuar më: 12/10/2022, ora 12:01

Arinj polarë duke “eksploruar” një shtëpi të braktisur, jeta e ngrirë në Antarktikë dhe natyra magjike në malin Olimp, janë vetëm disa nga imazhet fituese në konkursin “Wildlife Photographer of the Year”. Fotografë nga e mbarë bota konkurruan me imazhe të ndryshme, ku fiksohen momente unike nga bota e egër.

Çmimi kryesor shkoi për amerikanen Karine Aigner me foton e saj të quajtur “The big buzz”. Ajo është gruaja e pestë që ka fituar titullin e madh në historinë 58-vjeçare të konkursit, thanë organizatorët.