Garazhi i ëndrrave… kushton vetëm 40 milionë paund

Publikuar më: 13/10/2022, ora 17:47

Garazhi i ëndrrave… kushton vetëm 40 milionë paund

Publikuar më: 13/10/2022, ora 17:47

Nëse dikush do t’iu pyeste se si e mendoni garazhin e ëndrrave tuaja me makina luksoze, me siguri një model do të ishte koleksioni i supermakinave që do të dalë në ankand muajin e ardhshëm.

Koleksioni i jashtëzakonshëm “Gran Turismo” përbëhet nga 18 makina ikonike, Ferrari Bugatti, Lamborghini.

Këto makina do të dalin në ankand në RM Sotheby’s në Londër më 5 nëntor dhe i gjithë koleksioni pritet të shitet për më shumë se 40 milionë paund.