Festa e partisë në Korenë e Veriut, kërkimet nën rrënoja dhe pagëzimi në lumin Jordan

Publikuar më: 14/10/2022, ora 12:29

Festa e partisë në Korenë e Veriut, kërkimet nën rrënoja dhe pagëzimi në lumin Jordan

Publikuar më: 14/10/2022, ora 12:29