Momenti kur basketbollisti i NBA bën “autokosh”

Publikuar më: 1/11/2022, ora 09:30

Momenti kur basketbollisti i NBA bën “autokosh”

Publikuar më: 1/11/2022, ora 09:30

Ndodh shpesh në futboll që lojtarët të shënojnë autogol, por një basketbollist i NBA ka realizuar “autokosh”… Një ngjarje e rrallë dhe komike në këtë sport, sidomos për nivelin që ka kampionati amerikan i basketbollit. Autor i kësaj gafe ishte basketbollisti i Brooklyn Nets Yuta Watanabe, i cili realizoi dy pikë në koshin e tij gjatë humbjes kundër Indiana Pacers 125-116 në fundjavë.