Nga Bin Laden te Casa de Papel, si u maskuan shqiptarët për Halloween?

Publikuar më: 1/11/2022, ora 08:22

Nga Bin Laden te Casa de Papel, si u maskuan shqiptarët për Halloween?

Publikuar më: 1/11/2022, ora 08:22

Në fotogalerinë e mësipërme mund të shihni disa nga kostumet më të mira të cilat zgjodhën shqiptarët për t’u maskuar me rastin e Halloween.

Atmosfera në rrugët e kryeqytetit ishte elektrizuese, në festën më të frikshme të vitit, por që tashmë është kthyer në traditë dhe në vendin tonë.