Putin i lidhur dhe i kapur rob, Halloween edhe në Kiev

Publikuar më: 1/11/2022, ora 10:08

Putin i lidhur dhe i kapur rob, Halloween edhe në Kiev

Publikuar më: 1/11/2022, ora 10:08

Në Kiev, banorët kanë menduar mes sirenave të luftës, edhe për Halloween dhe gjithçka ia kanë dedikuar Vladimir Putinit.

Të varur e të lidhur, e shohin kryeqytetasit presidentin rus, në instalacionin që sipas tyre është vërtet frymëzues, sepse pas 8 muajsh luftë, vetëm këtë dëshirojnë, që Vladimir Putin të kapet rob e të lidhet në mes të qytetit.