“Jam mjeku që do të shëroj Tiranën”, Ilir Alimehmeti futet zyrtarisht në primaret e PD për bashkinë e kryeqytetit

Publikuar më: 2/11/2022, ora 11:23
WhatsApp Image 2022 11 02 at 11.18.50 1080x720

“Jam mjeku që do të shëroj Tiranën”, Ilir Alimehmeti futet zyrtarisht në primaret e PD për bashkinë e kryeqytetit

Publikuar më: 2/11/2022, ora 11:23

Dr. Ilir Alimehmeti prezanton kandidaturën në primare për zgjedhjet lokale: Tirana është e sëmurë. Vetëm puna do e shërojë. Në fjalën e tij prezantuese, epidemiologu tha se me të njëjtin përkushtim që ka treguar në mjekësi, sidomos gjatë viteve të pandemisë, do të punojë edhe për kryeqytetin.

“Vij para jush për t’iu dedikuar plotësisht Tiranës dhe komunitetit të saj, pasi Tirana jonë është e sëmurë dhe në gjendje krize miqtë e mi. Dhe, miqtë e mi, Tirana i ka të gjitha mundësitë për t’u shëruar dhe ringjallur, vlerat dhe bukuria e saj mund të ripërtëriten, por kjo mund të ndodhë vetëm përmes punës, mundit dhe djersës, ndërgjegjes qytetare dhe kontributit të çdonjërit prej nesh që ka vendosur të ndërtojë jetën në Tiranë, përfshirë këtu edhe mua. Sot, në shërbim të komunitetit, unë kandidoj në zgjedhjet primare për Bashkinë e Tiranës pranë Partisë Demokratike të Shqipërisë, me besimin e plotë se procesi i Primareve do të jetë plotësisht transparent, i besueshëm dhe shpresëndjellës”, tha ai.

“Pranë Partisë Demokratike të Shqipërisë gjej njerëz, profesionistë dhe personalitete, që ndajnë të njëjtat shqetësime, kanë të njëjtën ndërgjegje qytetare, kanë të njëjtat vlera, dhe kanë të njëjtin besim se vetëm puna, mundi dhe djersa e pashtershme mundet ta shërojë Tiranën tonë dhe të çojë përpara zhvillimin e qëndrueshëm dhe të përgjegjshëm të Tiranës sonë. Ky ekip nuk është hermetikisht i mbyllur. Ai është një ekip i hapur dhe do të pasurohet me figura dhe profesionistë të tjerë me vlera të pamohueshme si nga forcat aleate, si nga shoqëria civile, pasi Tirana është e jona, është e të gjithëve ne!”.

Alimehmeti gjithashtu u bëri thirrje qytetarëve të marrim pjesë masivisht në protestën kombëtare të datës 12 nëntor 2022 pikërisht në Tiranën tonë, për të filluar çrrënjosjen e së keqes që ka pllakosur në çdo prag. “Unë ju ftoj ju, të merrni pjesë masivisht në Protestën Kombëtare të 12 Nëntorit! Unë ju ftoj ju, të merrni pjesë masivisht në Primare! Unë ju ftoj ju, ta shërojmë të gjithë së bashku Tiranën tonë! Tirana është e jona!”, tha ai.