Imazhet më të bukura të konkursit të fotografisë së natyrës “MontPhoto 2022”

Publikuar më: 3/11/2022, ora 17:20

Imazhet më të bukura të konkursit të fotografisë së natyrës “MontPhoto 2022”

Publikuar më: 3/11/2022, ora 17:20

Rrëqebujt e rrezikuar, detet dhe plazhet, peshqit e bllokuar në rrjeta, malet janë disa nga fotot fituese të konkursit prestigjioz ndërkombëtar të fotografisë së natyrës “MontPhoto” që zhvillohet çdo vit në Spanjë.

Në këtë edicion të njëzet e gjashtë, më shumë se 11,200 foto u vlerësuan nga një mijë fotografë profesionistë dhe amatorë nga e gjithë bota, disa prej tyre shumë të rinj.