Supermakina që duket si “mouse” me rrota

Publikuar më: 4/11/2022, ora 22:25

Supermakina që duket si “mouse” me rrota

Publikuar më: 4/11/2022, ora 22:25

GAC Barchetta është një supermakinë që në pamje të parë duket si një “mouse” gjigant me rrota.

Edhe pse me një pamje të çuditshme, ky mjet është spektakolar nga çdo kënd që ta shohësh. Bëhet fjalë për një makinë të rrallë, pa xham të përparmë dhe pa dyer.

Për të hyrë në të, duhet së pari të hiqni një mbulesë dhe nga pozicioni i drejtimit të aktivizoni disa komanda për të nxjerrë dy kamerat që shërbejnë si pasqyra.

E veçanta tjetër e kësaj makine italiane është se për zhvillimin e saj janë dashur vetëm dy muaj.