Tanket dhe armët pushtojnë Sheshin e Kuq, Putin përkrah tyre

Publikuar më: 8/11/2022, ora 18:25

Tanket dhe armët pushtojnë Sheshin e Kuq, Putin përkrah tyre

Publikuar më: 8/11/2022, ora 18:25

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ishte i pranishëm në Sheshin e Kuq të martën për të marrë pjesë në një ekspozitë ushtarake, me rastin e përvjetorit të Luftës së Dytë Botërore.

Kreu i Kremlinit pa nga afër armatimet e vjetra dhe përshëndeti ushtarakët e veshur me uniformën e vitit 1941, njësoj si në kohën kur ata marshuan drejt linjave të frontit gjatë Luftës së Dytë Botërore.