Një spektakël si kurrë më parë, Chris Rock shkruan historinë

Publikuar më: 11/11/2022, ora 11:19
rock 1280x720

Një spektakël si kurrë më parë, Chris Rock shkruan historinë

Publikuar më: 11/11/2022, ora 11:19

Spektakli i radhës i komedianit Chris Rock do të transmetohet për herë të parë “live” në Netflix.

Platforma gjigante ka vendosur që të rrisë audiencën duke nisur transmetime speciale direkte dhe komediani i famshëm është i përzgjedhuri për këtë aventurë të re.

Mendohet se “stand up”-i do të jetë direkt për të gjithë botën në fillim të vitit të ardhshëm.

“Chris Rock do të shkruajë historinë si artisti i parë që performon “live” në Netflix. Ai është një nga zërat e komedisë më të rëndësishëm të brezit tonë”, shkruan Netflix në Twitter.