Protesta e opozitës në foto

Publikuar më: 12/11/2022, ora 17:23

Protesta e opozitës në foto

Publikuar më: 12/11/2022, ora 17:23

Në protestën e opozitës gjatë të shtunës para kryeministrisë nuk munguan pankartat e shumta me mesazhe kundër Edi Ramës. Gjithashtu disa të rinj kishin zgjedhur të shkonin në shesh me një gomone, si simbol i largimit të të rinjve shqiptarë drejt Mbretërisë së Bashkuar. Përgjatë gjithë zhvillimit të protestës, kreu i PD, Sali Berisha, dhe ai i PL, Ilir Meta, kanë qëndruar pranë njëri-tjetri.