Qyteti që po vdes, “mrekullia e tetë e botës” dhe vendbanimi i peshkut-ujk, “thesaret” sekrete të Tokës

Publikuar më: 14/11/2022, ora 18:32

Qyteti që po vdes, “mrekullia e tetë e botës” dhe vendbanimi i peshkut-ujk, “thesaret” sekrete të Tokës

Publikuar më: 14/11/2022, ora 18:32

Një libër i ri me fotografi, i quajtur “Vende të fshehta – nga brigjet sekrete te tempujt e shenjtë”, i botuar nga Claudia Martin, tregon disa nga mrekullitë jo shumë të njohura të planetit tonë. I mbushur me 180 fotografi, libri zbulon thesaret e fshehura në cepat më të largët të Tokës, që, në pamundësi për t’i vizituar në vetë të parë, mund t’i zbuloni përmes albumit të jashtëzakonshëm.  “Kjo është botë larg muzeve të Parisit, qiellgërvishtësve të Nju-Jorkut, apo plazheve të Mesdheut”, thotë autorja në hyrje të librit.

Shfletoni fotogalerinë për të parë disa nga fotot e vendeve më të bukura të pasqyruara në libër.