Dënohet Mimoza Ahmeti për ndërtim pa leje, reagon Edi Rama

Publikuar më: 15/11/2022, ora 20:17
rama kryeministri 15 nentor 4 1280x720

Dënohet Mimoza Ahmeti për ndërtim pa leje, reagon Edi Rama

Publikuar më: 15/11/2022, ora 20:17

Kryeministri Edi Rama ka reaguar në Twitter për dënimin e poetes Mimoza Ahmeti për ndërtim të paligjshëm.

“Pas një këngëtari, ja edhe një poete që dënohet me zell nga pikërisht Prokuroria e Tiranës, ku dosjet e denoncimeve nga organet shtetërore për ndërtime të paligjshme për qëllim fitimi apo për evazion fiskal me miliona USD dhe për pastrim të miliona USD, flenë të patrazuara! Patjetër që çdo ndërtim pa leje është i dënueshëm me ligj, po zelli milimetrik në dënimin e atyre që e shkelin ligjin në pronën e tyre të bën për të vjellë përballë mosveprimit sistematik të Prokurorisë së Tiranës ndaj atyre që për qëllime fitimi bëjnë shkelje kilometrike! Tamam “mbretëri xhuxhash” ai organ drejtësie me të dobëtit dhe dobësie me të fortët“, shkruan Rama në rrjetin social.