Shkodra “pushtohet” nga uji

Publikuar më: 18/11/2022, ora 21:13

Shkodra “pushtohet” nga uji

Publikuar më: 18/11/2022, ora 21:13

Mjaftuan disa minuta shi për ta kthyer Shkodrën në një “qytet lundrues”. Rrugët dhe trotuaret e qytetit, siç shihet nga pamjet, janë “pushtuar” nga uji.