Shkodra nën ujë

Publikuar më: 21/11/2022, ora 21:00

Shkodra nën ujë

Publikuar më: 21/11/2022, ora 21:00

Mbi 2 mijë hektarë toke janë përmbytur në Shkodër nga moti i keq. Kreu i Bashkisë, Bardh Spahia,  kërkoi shpalljen e gjendjes së emergjencës dhe tha se portat e hidrocentraleve u hapën shpejt dhe pa paralajmërim. FOTO/LSA