Brenda botës brutale të ndeshjeve pa doreza

Publikuar më: 22/11/2022, ora 17:49

Brenda botës brutale të ndeshjeve pa doreza

Publikuar më: 22/11/2022, ora 17:49

Fotografi John Bolloten është futur brenda borës së egër të ndeshjeve brutale duke realizuar një set fotografik të jashtëzakonshëm.

“Daily Mail” shkruan se fotot janë shkrepur në zona të ndryshme në të gjithë Anglinë. Ndeshjet lejojnë të rinjtë të zgjidhin problemet e tyre pa rrezikuar të shkojnë në burg, në atë që quhet “boks i shkollës së vjetër”.

Ndryshe nga boksi profesionist apo disiplina të tjera të arteve marciale, këtu nuk ka doreza dhe goditjet janë shumë herë më të rënda dukë lënë pasoja. Ky konsiderohet si një nga sportet më të rrezikshme luftarake.