Perla të “gdhendura” mbi shkëmbinj

Publikuar më: 23/11/2022, ora 14:58

Perla të “gdhendura” mbi shkëmbinj

Publikuar më: 23/11/2022, ora 14:58

Shpeshherë hotelet shndërrohen në atraksione turistike, falë arkitekturës, kushteve që ofrojnë dhe peizazhit që i rrethon. Të ngritur mbi shkëmbinj dhe me pamje fantastike përballë, këto hotele konsiderohen romantikë, privatë dhe ju bëjnë të ndiheni në “majë të botës”.

Nga Kenia në brigjet e Amalfit dhe Santorinit, fotogaleria e mësipërme rendit disa nga hotelet më mahnitëse ndërtuar mbi shkëmbinj.