Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 89%
  • Mungesa e kohës 0%
  • Mungesë motivimi 11%
  • Lodhja fizike 0%

Goli i Zvicrës nga reshtimi i gabuar i Kamerunit, analiza e Zeqirit

Nga A2 CNN
24 Nëntor 2022, 22:31 | Futboll
Goli i Zvicrës nga reshtimi i gabuar i Kamerunit, analiza e Zeqirit

Për Hair Zeqirin, Zvicra arriti të gjente golin e fitores falë një vendosje të gabuar të mbrojtjes së Kamerunit.

“Kemi një rreshtim të gabuar të mbrojtjes së Kamerunit në golin e Zvicrës. Janë të hapur dhe jo të vendosur mirë gjë që çoi në ndërtimin e aksionit nga Zvicra. Dhe në kalimin e topit te Shaqiri, shohim lojtarë të vendosur pas dhe Embolon që është i lirë”, tha Zeqiri.

https://youtu.be/iWUaM3TFAhE

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli