Laboratori i kokainës në Fier, zbulohen të arrestuarit në Fratar

Publikuar më: 25/11/2022, ora 09:39

Laboratori i kokainës në Fier, zbulohen të arrestuarit në Fratar

Publikuar më: 25/11/2022, ora 09:39

Janë identifikuar të tjerë të arrestuar nga operacioni në zonën e Fratarit në Fier, ku dyshohet se përpunohej kokainë në një laborator.

Të arrestuarit janë Viktor Cervenaku, Demilson Cervenaku (i biri) dhe Enxhi Ferhati, e fejuara e tij.

Ndërkohë, është shpallur në kërkim edhe shtetasi kolumbian, Z. Rodriguez.

Në orën 11:00, SPAK do të dalë me një komunikim zyrtar.