“Gabimi i mbrojtësit të majtë spanjoll” që çoi në golin e Fullkrug

Publikuar më: 27/11/2022, ora 22:53

“Gabimi i mbrojtësit të majtë spanjoll” që çoi në golin e Fullkrug

Publikuar më: 27/11/2022, ora 22:53

Hair Zeqiri ka komentuar në “Murin magjik” golin e barazimit të Gjermanisë ndaj Spanjës.

Një aksion nga e djathta e sulmit gjerman, përfundoi me Fullkrug që shkundi rrjetën e Unai Simon.

“Një rifiniturë vertikalisht në qendër të mbrojtjes, topi kontrollohet nga Musiala dhe këtu është gabimi i mbrojtësit të majtë spanjoll, i cili nuk ka bërë mbylljen e duhur ndaj Fullkrug, duke shënuar”, u shpreh Zeqiri.